Helena Saelman-Kraut
Helena Saelman

Interactie

Het is altijd een leuke uitdaging om van een website iets bijzonders te maken. Met behulp van zelfgemaakte foto’s, die zo nodig bewerkt worden om de site een persoonlijke uitstraling te geven, passend bij het geheel. Het leuke van websites zijn de verschillende mogelijkheden voor interactiviteit. Dit is niet alleen belangrijk, maar het uiteindelijke doel van een website. Klik op een afbeelding en er gebeurt iets … je wordt doorgestuurd naar een gerelateerde interne, externe pagina of e-mailadres.

Handwerk

Het logo van Anima webdesign is op ambachtelijke wijze in ons eigen atelier met passer, kleurpotloden ontworpen en bewerkt. Dan komen oude ambachtelijke technieken samen met moderne digitalisering. Wat resulteert in een uniek en persoonlijk logo. Uiteindelijk krijg je een volledig interactieve website met een eigen touch.

WordPress Websites

Tegenwoordig werk ik uitsluitend met WordPress. Het voordeel hiervan is dat het veilig is, mits regelmatig geüpdatet en wijzigingen snel en eenvoudig doorgevoerd kunnen worden, maar vooral dat de nieuwe eigenaar zelf de website kan updaten.

Naast webdesigner ben ik zangcoach, houd ik me bezig met muziek, geluidstechniek, beeldende kunst, natuur, fietsen, wandelen, zeilen, een boek lezen.