Helena Saelman-Kraut
Helena Saelman

Waarom WordPress Websites

Tegenwoordig werk ik uitsluitend met WordPress. Het voordeel hiervan is dat het veilig is en wijzigingen makkelijk en snel zijn door te voeren maar bovenal dat de nieuwe eigenaar de website zelf kan bijwerken. Lees meer…

Waar gaat het om?

Het leuke van websites zijn de verschillende mogelijkheden tot interactiviteit. Dit is niet alleen belangrijk, maar het ultieme doel van een website. Klik op een afbeelding en er gebeurt iets…  u wordt meegenomen naar een gerelateerde interne, externe pagina of e-mailadres. Elke keer is het een nieuwe uitdaging om iets bijzonders van een website te maken. Ik werk met behulp van zelfgemaakte foto’s, die zo nodig bewerkt worden om de site een persoonlijke uitstraling te geven, passend bij het geheel.

Handwerk

Het logo van Anima webdesign is op ambachtelijke wijze in eigen atelier ontworpen met behulp van passer, kleurpotloden, camera en een fotobewerkingsprogramma.

Mijn doel is een stijlvolle interactieve website met een eigen touche.

Naast webdesign houd ik mij bezig met muziek, zang, ik zing klassiek/jazz en volg een opleiding tot zangdocent, geluidstechniek, beeldende kunst, natuur, fietsen, wandelen, zeilen, een boek lezen. Niet te vergeten: lekker culinair bezig zijn met een mooie wijn.